Tietoa meistä

Botanicos.fi on syntynyt aidosta uteliaisuudesta terveellisempiä elämäntapoja, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja luonnollista kauneutta kohtaan.  Uskomme, että kauneus on kokonaisvaltaista kehon, mielen ja ulkoisen olemuksemme harmoniaa. Laadukkaan ravinnon, riittävän veden juonnin, liikunnan ja henkisen tasapainon avulla voimme saavuttaa tuon harmonian. Harmoniaa tukeaksemme tarvitsemme ulkoisen olemuksemme hyvinvoinnin edistämiseksi laadukkaita tuotteita.

Botanicos.fi on perustettu tarpeesta ja halusta välittää erinomaisia kauneutta ja hyvinvointia edistäviä puhtaita, luonnonmukaisia ja edullisia tuotteita kaikkien saataville. Atooppisesta ja couperosa ihosta kärsivinä olemme saaneet erinomaisen avun mm. Bellabaci- ja Organic & Botanic -tuotesarjojen tuotteista. Uskomme, että Sinäkin saat apua näistä tuotteista. 

Verkkokauppamme tuoteasiantuntijana toimii hyvinvointipalvelu- ja ravitsemusasiantuntija Tiina Hälvä, joka on kirjoittanut useita kirjoja terveellisemmästä ravinnosta, mm. Parempaa ruokaa ja Elämäntaparemontti. Kaupassa Sinua palvelee kauneus- ja hyvinvointipalveluiden parissa työskennellyt Irina Havinmaa.