Vitamin C Serum, 50 ml, Moonsun Organic of Sweden

Loppuunmyyty

Vitamin C Serum on kosteuttava, erittäin C-vitamiinipitoinen seerumi. Sisältää aloe veraa, tyrniä, lehmusta ja nerolia. Kaikki ainesosat muodostavat yhdessä erittäin kosteuttavan ja vitamiinipitoisen tehotiivisteen. 

C-vitamiini on yksi parhaimpia antioksidantteja, myös iholle. Tuote sopii mainiosti ikääntyvän ihon lisäksi nuoruusiän aknesta kärsivälle iholle. 

Levitä kasvoille puhdistuksen jälkeen aamuin illoin ja saat kasvosi hehkumaan kauniina. Tuote soveltuu myös auringonoton jälkeen kosteuttamaan ihoa. Käytä silmänympärysiholle kiinteyttävänä geelinä tai hiuksille tuomaan upeaa kiiltoa. 

C-vitamiini Serum sopii kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille. 

INCI: Aqua, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Hippophae Rhamnoides Berry Extract, Aloe Barbadensis Extract, Tilia Cordata Oil, Citrus Aurantium Flower Oil, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Farnesol*, Linalool*, Geraniol*, LImonene* Eugenol* (luonnollisista eteerisistä öljyistä)

39,90 € 42,90 €
Please select variants first

Moonsun Organic of Sweden tähtää ihon oman optimaalisen toiminnan tukemiseen ja palauttamiseen. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille. Kaikki ainesosat ovat puhtaita luonnontuotteita. Tuotteita tai ainesosia ei ole testattu eläimillä.