VEGAN OMEGA OIL BLEND, 100 ml

Vegaaninen kylmäpuristettujen omegaöljyjen seos takaa, että saat päivittäisen annoksesi keholle ja iholle välttämättömiä omegarasvahappoja (3, 5 ,6, 7 ja 9). Tämä ainutlaatuinen seos sisältää viikunan, unikon, kurpitsan, granaattiomenan, tyrnin, pellavan, hampun ja avokadon siemenöljyjä sekä leväöljyä.  

Fushin korkealaatuinen tuorepuristettujen kasviöljyjen seos on oikea kauneusöljy. Se sisältää kehosi tarvitsemia rasvahappoja, kuten esimerkiksi alfalinoleenihappoa ja linoleenihappoa. Kehomme ei pysty tuottamaan niitä ja siksi meidän on saatava niitä ravinnosta. 

HYÖDYT: 

-Saat täysipainoisesti hyvin imeytyviä kasvipohjaisia omegoita.

- Omegarasvahapot ovat tärkeitä myös ihon kannalta

-Sopii loistavasti myös vähähiilihydraattisen tai ketogeenisen ruokavalion aikana.

-Omegaöljyt sisältävät myös vitamiineja ja mineraaleja:

Viikunaöljy (omegat 3, 6 ja 9, magnesium, kalsium sekä vitamiinit C, E, K ja B6), unikkoöljy (omegat 6 ja 9, B-vitamiineja, kalium, kupari, kalsium, rauta, sinkki, magnesium ja mangaani), kurpitsaöljy (omegat 3, 6 ja 9, karotenoideja, sinkkiä ja E-vitamiinia), granaattiomenaöljy (omega-5, vitamiinit B1, B2 ja C sekä kalium ja magnesium), tyrniöljy (omegat 6, 7 ja 9 sekä provitamiinit A ja E), pellavansiemenöljy (hyvin imeytyviä omega-3 rasvahappoja), hamppuöljy (omegat 3, 6 ja 9), avokadoöljy (omega-9, vitamiinit C, A ja B6 sekä magnesium, kalium ja lesitiini) leväöljy (omega-3 DHA).

Ainesosat: Viikunaöljy (Ficus carica), unikkoöljy (Papaver somniferum), kurpitsaöljy (Cucurbita pepo), leväöljy (Chlorophyta)*, granaattiomenaöljy (Pomegranate Oil) *, tyrniöljy (Hippophae rhamnoides)*, pellavansiemenöljy (Linum usitatissimum)*, hamppuöljy (Cannabis sativa)*, avokadoöljy (Persea americana)*.

* Certified Organic Oils
Fushi Fresh Pressed ® oils, organic, virgin cold pressed & fresh from harvest

23,50 €
Please select variants first