UOGA UOGA MINERAALIMEIKKIPOHJA - NEVER SLEEPING BEAUTY 631

ALE -40%

Uoga Uogan mineraalimeikkipohja sisältää mm. jauhettuja luonnonmineraaleja, meripihkaa ja valkoista savea. Luonnollisen peittävä, hoitava ja mattainen lopputulos. Sopii erityisesti rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. Uoga Uogan mineraalimeikkipohjat suojaavat myös tutkitusti auringolta. Kaikissa meikkipohjissa vahvistettu SPF15.

Tuote on vegaaninen. Koko 8g

Uoga Uoga mineraalimeikkipohja on tehty luonnonmineraaleista ja rikastettu meripihkan jauheella, jota on perinteisesti käytetty liettualaisessa kosmetiikassa sen terveydellisten hyötyjen vuoksi. Mineraalimeikkipohja on kehitetty luomaan erityisen kevyttä ja luonnollisen näköistä jälkeä. Mineraalimeikkipohja perustuu kiiltävään mineraaliin, joka heijastaa valoa ja saa ihonvärin näyttämään tasaisemmalta. Mineraalimeikkipohja auttaa rauhoittamaan ihon rasvoittuvuutta ja tekee iholle mattaisen lopputuloksen. Uoga Uogan mineraalimeikkipohja ei tuki ihohuokosia, jolloin iho saa hengittää vapaasti. Meripihkan ja sinkin yhdistelmä auttaa ehkäisemään ihon tulehduksia, rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja edesauttavat parantumisprosessia. Titaanidioksidi suojaa UV-säteilyltä.

KÄYTTÖ Levitä pyörivin liikkein kasvoille UOGA UOGA FOUNDATION POWDER BRUSH - MEIKKIPOHJASIVELLIN. Käytä pohjalla ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä UOGA UOGA NESTEMÄINEN PEITEVOIDE, jos kaipaat enemmän peittävyyttä esimerkiksi näppylöiden tai tummien silmänalusten peittämiseen.

INGREDIENTS: Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Allantoin, Amber Powder, Oryza Sativa (rice) Powder, Silica, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499.

15,90 € 27,90 €
Please select variants first