ROSEHIP SEED OIL

Loppuunmyyty

Ruusunmarjansiemenöljy sopii erinomaisesti kuivalle iholle, sillä se auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Kevyt öljy imeytyy nopeasti, eikä se jätä iholle tahmeaa tunnetta.

Ihanan kosteuttava ruusunmarjansiemenöljy sopii juonteiden, arpien ja kuivan ihon hoitoon. Omega 3- ja 6-rasvahappoja sisältävä öljy elvyttää kuivaa ihoa ja ehkäisee arpien muodostumista, sekä pehmittää jo olemassa olevia arpia. Fushin luomulaatuinen kylmäpuristettu öljy rauhoittaa myös ärtynyttä ihoa ja hoitaa tulehdusta. Kylmäpuristetussa öljyssä on vähintään 18.3mg E-vitamiinia ja 7.96mg A-vitamiinia, mikä tarkoittaa, että öljy sopii erinomaisesti myös ihon ikääntymismuutosten ehkäisyyn ja hoitamiseen. Puhdas ruusunmarjansiemenöljy imeytyy hyvin ihoon tehden ihosta joustavamman ja kimmoisamman mutta ei jätä ihoa tahmeaksi. Voit myös halutessasi sekoittaa öljyä johonkin voiteeseen tai toisen öljyn kanssa ja käyttää sitä kasvojen ja vartalon ihon hoitoon.

Fushin öljyt ovat aina tuorepuristettuja korkean laadun takaamiseksi. Yhteen pullolliseen ruusunmarjansiemenöljyä on puristettu 2 kg tuoreita luomulaatuisia ruusunmarjansiemeniä.

Hyödyt:

  • Auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, ihottumia ja ihotulehduksia
  • Silottaa kuivuudesta johtuvia juonteita välittömästi ja estää uusien juonteiden syntymistä
  • Tekee ihosta joustavamman ja pehmittää arpia
  • Ehkäisee arpien ja raskausarpien syntymistä
  • Auttaa sitomaan kosteutta
  • Ravitsee ihoa omegarasvahappojen sekä A- ja E-vitamiinin avulla 

KÄYTTÖ: Juonteiden, arpien ja raskausarpien hoitoon. Levitä 10-15 pisaraa päivittäin kasvoille / hoidettavalle alueelle, tai käytä yöllä naamion tapaan. Voit myös sekoittaa öljyä muutaman pisaran esimerkiksi kasvo- tai vartalovoiteen sekaan.

INCI: Kylmäpuristettu ruusunmarjansiemenöljy. (100 % Organic Rosehip (Rosa Canina) Seed oil, Cold Pressed, Unrefined. Certified Organic by the Soil Association) 

22,50 €
Please select variants first