Refreshing Face Mist, 200 ml, Moonsun Organic of Sweden

Kosteuttava ja pH:ta tasapainottava kasvovesi. Kasvoveden tärkein tehtävä on tasapainottaa ihon pH vastaanottamaan hoitavat tuotteet. Moonsun Refreshing Face Mist sopii käytettäväksi ihon puhdistuksen tai parranajon jälkeen, ennen kasvovoidetta, seerumia ja kasvoöljyä.

Miten Refreshing Face Mist kasvovettä käytetään?

KASVOJEN HOITO
Suihkauta kasvoille puhdistuksen tai parranajon jälkeen. Levitä päälle Moonsun Organicin ravitseva kasvovoide tai Vitamin C seerumi. Käytä aamuin illoin.

TURVONNEET SILMÄLUOMET
Kostuta kaksi vanulappua Refreshing Face Mistillä. Viilennä vanulappuja sitten hetki pakastimessa tai jääkaapissa. Aseta viilenneet vanulaput silmäluomille ja anna vaikuttaa.

AURINGON JÄLKEEN
Palauta ihon kosteus auringonoton jälkeen. Suihkauta runsaasti Refreshing Face Mist kasvovettä kasvoille ja vartalolle. Voit tehostaa vaikutusta viilentämällä tuotteen ennen käyttöä. 

KUIVA HUONEILMA
Kuiva, keskuslämmitetty huoneilma etenkin talviaikaan kuivattaa ihoa. Tasapainota ihoasi käyttämällä Refreshing Face Mistiä pitkin päivää.

KUIVILLE HIUKSILLE                                                                                           

Voit hoitaa Refreshing Face Mistillä myös kuivia hiuksia! Suihkauta Refreshing Face Mist hiuksiin. Ota sitten käsiisi hieman Vitamin C seerumia ja levitä se hiusten latvoihin tai koko pituuksiin. Näin hiuksesi saavat kauniin kiillon ja paljon kosteutusta.

Inci: Rosa Damascena Flower Water, Aqua Destilata

29,90 €
Please select variants first