Pyykinpesuaine, 1500 ml

Ei varastossa

Pyykinpesuaine / kookosnestesaippua. Värillisille pyykeille sopiva tiiviste, joka on erittäin riittoisa. Riippuen pesukoneen rummun koosta ja veden kovuudesta, tämä pussillinen riittää parhaimmillaan 100 pesukertaan, ja vähimmilläänkin jopa 38 pesukertaan. Hanapakkaus on kätevä käyttää. Tämä tutulla tuoksulla varustettu pyykinpesuaine on tarkoitettu värillisten vaatteiden pesuun, ja se soveltuu kaikille pesulämpötiloille. Hiero tahroihin kookossaippuapalaa ja aivan erityisen likaiseen pyykkiin kannattaa tarvittaessa lisätä happipohjaista valkaisuainetta.

Huom! Lajittele pyykki huolella, tai käytä värinkerääjäliinaa jos vaatteissasi on valkoista ja värejä sekaisin. Pesuaine on nopeasti biohajoava ja vegaaninen. Pakkaus on kierrätettävää PET -muovia. Tuotetta ja sen raaka-aineita ei ole testattu eläimillä. Ei sisällä fosfaatteja, zeoliittiä, eikä petrokemian ainesosia.

Inci: Sodium Cocoate, vesi, Teatree essential oil, Benzyl alcohol, linalool, limonene. (esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.)

14.90 € 15.50 €
Please select variants first