OFFICINA NATURAE MINT hammastahna, 75 ml

Officina Naturaen valmistama fluoriton, luomuhammastahna. Tämä vegaani hammastahna on myös ekosertifioitu. Officina Naturaen hammastahna ei sisällä fluoria. Fluoriton mintunmakuinen hammastahna sopii koko perheelle.

Hirvenjäkälä ja sinkkisitraatti toimivat tämän luomuhammastahnan aseina plakkia vastaan. Sinkkisitraatti on usein hammastahnaan lisätty ainesosa, koska se ehkäisee hammaskiven muodostumista jopa 10%-15% ehkäisten myös bakteerien kasvua. Sinkkisitraattia löytyy myös useista suuvesistä. Hirvenjäkälä on ollut osa pohjoisten kansojen ruokavaliota jo vuosisatoja.

Vegaanisen hammastahnan anti-inflamatorisina ja antiseptisinä aineina toimivat voikukka, salvia, rosmariini sekä tinjami. Anti-inflamatorisia ja antiseptiset ainesosat taistelevat bakteereja vastaan ja puhdistavat suuta ja ikeniä. Lisäksi ne ehkäisevät tulehduksia. Luonnonmukaisissa hammastahnoissa on totuttu karsimaan mukavuudesta ja hyväksymään paha maku. Enää ei tarvitse. Paitsi, että Officina Naturae on täysin luomu, se jättää suun todella puhtaan tuntuiseksi ja erittäin miellyttävän ja freshin mentolin maun suuhun.

Tuote on valmistettu Pohjois-Italiassa. 

INCI: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Erythritol, Cellulose Gum, Taraxacum Officinale Root Extract*, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Cetraria Islandica Extract, Zinc Citrate, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Mentha Piperita Oil*, Glyceryl Caprate, Lauryl Glucoside, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene.

*da agricoltura biologica / *from organic farming

6,90 € 7,50 €
Please select variants first