MARULA SEED OIL

Marula tunnetaan ihmeitä tekevänä öljynä Afrikassa, jossa sitä on käytetty satoja vuosia sen ihoa kosteuttavien ja uudistavien ominaisuuksien vuoksi. Tämä öljy sopii erityisesti ikääntyvälle iholle!
Marulaöljy on yksi parhaimmista ihonhoitoöljyistä maailmassa, sillä se sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja, E- ja C-vitamiinia sekä jopa enemmän antioksidantteja, kuin arganöljy. 

Marula on ihanteellinen anti-age-öljy, sillä se tuntuu iholla silkkiseltä ja kosteuttavalta - lisäksi se auttaa estämään juonteiden syntymistä. Öljy sopii loistavaksi yöhoidoksi kasvojen ja kaulan iholle. Fushin kylmäpuristettu öljy on parasta ravintoa ikääntyvälle iholle! Voit käyttää tätä ihmeöljyä myös kuivan hiuspohjan hoitoon.

Hyödyt:

  • kosteuttaa kuivaa ihoa (myös hiuspohjaa)
  • pysäyttää vapaita radikaaleja antioksidanttien avulla
  • silottaa hienoja juonteita ja estää uusien syntymistä
  • tarjoaa iholle välttämättömiä rasvahappoja sekä E- ja C-vitamiinia

KÄYTTÖ: Kosteusköyhälle iholle ja juonteiden hoitoon. Levitä 10-15 pisaraa päivittäin kasvoille/hoidettavalle alueelle, tai käytä yöllä naamion tapaan.

Voit myös hoitaa kuivaa hiuspohjaa tällä öljyllä: levitä öljy hiuspohjaan, harjaa hiukset läpi tiheällä harjalla, jätä öljy vaikuttamaan yön yli ja pese aamulla hiukset shampoolla. Jos käytät mietoa luonnonkosmetiikkashampoota, voit vaahdottaa hiukset kahteen kertaan, jolloin öljy irtoaa hiuksista paremmin.

INCI: Kylmäpuristettu marulaöljy. (Wild crafted, cold pressed & unrefined. The Marula seeds are collected, dried and processed using traditional native practices and hand-presses. This is done in a sustainable way, protecting wild Marula trees.)

33,50 €
Please select variants first