LESS IS MORE HAND SANITIZER - LUOMU KÄSIHUUHDE 100ML

ALE -25% Ihoa kosteuttava!

Käsihuuhde puhdistaa kädet ilman vettä ja saippuaa ja sillä on myös kosteuttava vaikutus. Desinfioiva suihke on hellävarainen iholle ja on suunniteltu stressaantuneelle, herkälle iholle. Suihke on valmistettu laadukkaasta luomualkoholista. Käsien desinfioinnin lisäksi voit käyttää suihketta sileille pinnoille kuten ovien kahvoille, kylpyhuoneen pinnoille jne.

  • sisältää yli 70% luomualkoholia
  • sisältää ihoa kosteuttavia raaka-aineita

Less is Moren käsihuuhde tarjoaa tehokkaan suojan viruksia vastaan? (WHO standardi)
WHO suosittelee minimi alkoholipitoisuudeksi 62% koronavirusta vastaan. Less is Moren käsihuuhteen alkoholipitoisuus on yli 70% ja on sen vuoksi erittäin riittävä. Less is More käyttää tätä samaa desinfiointiainetta tuotannossaan, jossa he tekevät jatkuvasti kontaktitestejä bakteereista, hiivoista ja sienistä. Nämä testit osoittavat, että 99,9% taudinaiheuttajista tuhoutuu.

Onko käsihuuhde luomusertifioitu?
Ei, vallitsevan tilanteen vuoksi Less is Moren on pitänyt reagoida nopeasti, jonka vuoksi heillä ei ole ollut tarpeeksi aikaa tuotteen sertifiointiprosessille (tämä prosessi vie aina muutaman viikon). Less is more tekee tämän kuitenkin niin pian kuin mahdollista, koska raaka-aineet ovat tietysti Less is Morelle tyypilliseen tapaan luomusertifikaatin tasoisia. Tuote on täysin vegaaninen 
 
Koska alkoholipitoisuus on todella korkea, Less is More on integroinut ihoa hoitavia ainesosia suihkeeseen ehkäistäkseen käsien ihon kuivumista. Nykyisessä tilanteessa, jossa kädet pitäisi desinfioida ja pestä useammin ja ilma on myös kuiva kylmän vuodenajan vuoksi, on suositeltavaa käyttää kosteuttavaa käsivoidetta. Tuote sopii käytettäväksi myös lapsille ja raskaana oleville. Tuotetta ei suositella kissojen tassujen desinfiointiin, koska kissat eivät reagoi käsidesin sisältämiin eteerisiin öljyihin hyvin. Soveltuu koirien tassuille.

Miten Less is More perustelee myyntihinnan 19€?

Niin kuin raakamateriaalinsakin kanssa Less is More painottaa korkeinta laatua kylmäpuristettujen eteeristen öljyjen kanssa. Lisäksi Less is More pyrkii tukemaan pieniä tislaamoita ja ostamaan paikallista luomualkoholia niin pitkään kuin mahdollista. Tämä heijastuu tietysti hintaan. Less is More on tietysti etukäteen täsmäyttänyt hintaa varmistaakseen, että he eivät ole keskihinnan yläpuolella korkeasta laadustaan huolimatta.

KÄYTTÖ
Puhdista karkea lika ensin käsistä. Hiero 2-3 suihkausta kämmenillesi ja anna kuivia 15-30 sekuntia. Älä käytä silmien tai limakalvojen läheisyydessä. Täydelliselle käsien desinfioinnille on suositeltavaa hieroa kämmeniä yhteen riittävän määrän desinfiointiainetta kanssa. Sitten hieroa vasemman käden selkäpuoli oikean käden kämmenellä. Toista tämä myös toisinpäin. Nyt hiero kämmeniäsi vastakkain kädet ristissä ja sormet "levitettyinä". On tärkeää, ettei unohda peukaloita tai ranteita. Lopuksi hiero vasemman käden sormenpäät pyörivin liikkein oikealla kädellä ja toisinpäin. Suihke imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä jäämiä.
Turvallisuusohje
Tuotteen ei pidä tulla kontaktiin alkoholiherkkien objektien kanssa. Älä käytä suurina määrinä suljetuissa tiloissa ilman ilmastointia. Älä käytä liekkien tai palavien objektien läheisyydessä. Vältä kontaktia silmien tai limakalvojen kanssa.

INGREDIENTS: Alcohol**, Tilia Platyphyllos Flower Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Glycerin**, Parfum* (100% essential oils incl. Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol, Coumarin), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Levulinic Acid, Lactobacillus Ferment, Potassium Hydroxide, Lactic Acid

*Luomusertifioitu raaka-aine.
** luomulaatuisista eteerisistä öljyistä valmistettu


14,25 € 19,00 €
Please select variants first