Lahjapakkaus, MATILDA-pyyhkeet 2 isoa ja 2 pientä, harmaa

Matilda-hamampyyhe

Lahjapakkauksessa on 2 isoa Matilda-hamampyyhettä ja 2 pientä Matilda hamampyyhettä. Pyyhkeet on pakattu sellofaaniin. 

Iso pyyhe on 90 * 190 cm ja pieni pyyhe on 70 * 90 cm. Iso pyyhe ulottuu helposti isommankin vartalon ympärille antaen täydellisesti suojaa. Pieni pyyhe soveltuu mainiosti hius-, kasvo- tai käsipyyhkeeksi. 

MATILDA-hamampyyhe on saatavana myös okranvärisenä. 


90.00 € 100.00 €
Please select variants first

Matilda-hamampyyhe on Suomessa suunniteltu ja Turkissa valmistettu 100 % puuvillapyyhe. Hamam-pyyhkeen etuja on erinomainen imukyky, menee pieneen tilaan, on kevyt. Voit käyttää sitä pyyhkeenä, torkkupeitteenä, hartia- tai kaulahuivina - keksi itse muita käyttökohteita. 

Saat pyyhkeestäsi parhaan imukyvyn irti, kun toimit seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  • Suorita pyyhkeellesi ennen käyttöönottoa esipesu. Mikäli jättä esipesun tekemättä, saat jäykän ja imukyvyttömän kankaan jolla pyyhkiminen tuntuu kuin kuivaisit ihoasi vanhalla rätillä. Tee esipesu siten, että liotat pyyhettä noin 40 asteen vedessä vähintään 3 - 4 tuntia tai yön yli. Tämän jälkeen pese pyyhe hellävaraisella pesuohjelmalla enintään 40 asteen lämpötilassa. 
  • Älä käytä pyyhettä pestessäsi teho-ohjelmia, valkaisuaineita tai huuhteluaineita. Turkkilainen pyyhe tarvitsee hellävaraisen pesuohjelman. Pese pyyhe aina 30 - 40 asteessa. 
  • Käytä huuhteluaineen sijaan pyykkietikkaa säästeliäästi
  • Vältä myös saippuapohjaisia pesuaineita, koska saippua tekee puuvillaisesta pyyhkeestäsi kovan ja karhean.