Lahjapakkaus, Mandarin Orange + Vanilla-Cinnamon hiuksille

Hiustenhoitopakkaus

Pakkaus sisältää: 

Mandaring Orange Revitalising Shampoo 500ml, Mandarin Orange Renewing Conditioner 500ml sekä Vanilla-Cinnamon Cleansing Bar 90 g. 

Shampoo on tasoittava ja täydentävä hiuspesu kuiville, kiharille hiuksille. Tuote sisältää macadamiaöljyä ja vehnäproteiinia, joiden sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ja tervehdyttävät hiuksiasi.

Hoitoaineen sisältämän panthenolin antioksidantit ja kosteuttavat ominaisuudet yhdistettynä virkistävien sitrushedelmien tuoksuun tarjoavat nesteytystä ja kiiltoa väsyneille hiuksille. Kirkastaa, kosteuttaa ja elvyttää väsynyttä hiusta. Tuote on vegaaninen ja gluteeniton.

Vanilla & Cinnamon Cleansing Bar puhdistuskakku on kehitetty ravitsemaan ihoa. Hienostunut sekoitus kasvimaailman aktiivisia aineita puhdistaa ja ravitsee ihoa luonnollisilla ainesosilla. Tärkeimmät vaikuttavat aineosat tässä tuotteessa ovat vanilja, jolla on erityisiä ominaisuuksia ihollesi, kuten ohuiden juonteiden ja ryppyjen häivyttäminen. Vaniljan ominaisuudet myös ravitsevat ja tervehdyttävät ihoasi. Kaneli sisältää luonnollisia antioksidantteja joiden ansiosta voidaan torjua ja hoitaa aknea.

39.90 € 49.90 €
Please select variants first