Lahjapakkaus, Mandarin Orange + Bulgarian Rose, hiuksille

Hiustenhoitopakkaus

Pakkaus sisältää:

Mandaring Orange Revitalising Shampoo 500ml, Mandarin Orange Renewing Conditioner 500ml sekä Vanilla-Cinnamon Cleansing Bar 90 g.

Shampoo on tasoittava ja täydentävä hiuspesu kuiville, kiharille hiuksille. Tuote sisältää macadamiaöljyä ja vehnäproteiinia, joiden sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ja tervehdyttävät hiuksiasi.

Hoitoaineen sisältämän panthenolin antioksidantit ja kosteuttavat ominaisuudet yhdistettynä virkistävien sitrushedelmien tuoksuun tarjoavat nesteytystä ja kiiltoa väsyneille hiuksille. Kirkastaa, kosteuttaa ja elvyttää väsynyttä hiusta. Tuote on vegaaninen ja gluteeniton.

Bulgarian Rose & Rhubarb Cleansing Bar 90 g, Bulgarian ruususta ja raparperista valmistettu puhdistuskakku kasvoille, vartalolle ja käsille. Raikas puhdistuskakku puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Tuotteessa tuoksuvat lempeä ruusu ja raikas raparperi. Tuotteen sisältämä ruusupuuaromin tavoitteena on nostaa mielialaa, kun taas sheavoi toimii ihon kosteuttajana. Tämä ihana puhdistuskakku sisältää 8 luonnollista ainesosaa.

39.90 € 49.90 €
Please select variants first