Cellulite be gone -lahjapakkaus

Sisältää kaksi erivahvuista silikonikuppia vartalolle, 100 ml Cellulite be gone -hoitovoidetta


59,00 €
Please select variants first

Bellabaci-kuppia käytetään vapauttamaan toksiineja lihaksesta ja edistämään verenkiertoa ja tehostamaan imunestekiertoa. Kupeissa syntyy imupaine, kun niitä puristetaan ja ne asetetaan iholle. Tämä vetää ylös alempia kudoksia, jolloin kehon puhdistusjärjestelmä pääsee paremmin poistamaan kuona-aineita, toksiineja, rasva- ja nestekertymiä.

Bellabaci-kuppeja vartalolle on kahta jäykkyyttä. Aloita kotihoito pehmeällä kupilla (kirkas). Ihon totuttua ja muututtua elastisemmaksi siirry jäykempään (sinertävään) kuppiin. Arat alueet (käsivarret, sisäreidet, vatsa) saattavat tarvita pehmeän kupin, kun taas esim. selkä ja hartiat voivat vaatia jäykemmän kupin.

Selluliitti on rasvasolujen ja sidekudoksen aineenvaihdunnan heikentymisen seurauksena rakenteen muuttumista huonolaatuiseksi. Selluliitissa rasvasolut ovat liimautuneina toisiinsa epätasaisina ryppäinä, mikä näkyy ulospäin appelsiini-ihona. Selluliitin seurauksena

•Rasvasolut kärsivät hapen ja ravinteiden puutteesta

•Kuona-aineiden ja hiilidioksidin poistuminen kehosta hidastuu

•Kudosnesteiden normaali kierto hidastuu, jolloin neste lisääntyy selluliittikerroksessa

•Kuona-aineet kerääntyvät rasvasolun ympärille, jolloin aineenvaihdunta hidastuu, mikä aiheuttaa fibroosia. Fibroosi on kovettunutta sidekudosta, joka näkyy ulos appelsiini-ihona

Koska Bellabaci-kupin imupaine vaikuttaa jopa neljän tuuman (10 cm:n) syvyyteen, hieronta parantaa verenkiertoa, parantaa lymfa- eli imunestekiertoa, parantaa ihon väriä ja rakennetta, stimuloi lipolyysiä (rasva-aineenvaihduntaa) rasvasoluissa. Bellabaci on loistava menetelmä poistamaan selluliittia ja lihasjännitystä sekä häivyttämään raskausarpia ja hämähäkkisuonia. Päivittäinen hieronta 8 min./alue antaa upeita tuloksia.
Muista juoda riittävästi vettä hoidon jälkeen kehosi puhdistamiseksi.

MITEN TEET HOIDON:

1. Levitä hierontaöljy tai -voide

2. Purista kuppia keskeltä ja aseta iholle

3. Tee pitkiä vetoja, ympyröitä ja siksak-vetoja ja vedä lopuksi imusolmukkeita kohti

Hieronnan jälkeen tulet tuntemaan lämpimän ja kihelmöivän tunteen pitkään. Tämä johtuu tehostuneesta verenkierrosta alueella. Muista, että tulokset paranevat hoitojen edetessä, joten jatka vartalosi "suutelemista".

VAROITUKSET!

Jos Bellabaci-kuppi jätetään paikoilleen liian pitkäksi aikaa, voi alueelle ilmestyä väliaikainen kupin imujälki. Jos olet huolissasi ihosi reagoinnista, kokeile kuppia ensin näkymättömälle alueelle vartalolla.

Älä käytä hierontakuppeja suonikohjuille, näppylöille, ihottuma-alueille, avoimille ruhjeille, auringonpolttamille, rikkinäiselle tai tulehtuneelle iholle.

Älä käytä kuppeja, jos olet raskaana, sairastat diabetesta, käytät verenohennuslääkkeitä tai jos sinulla on korkea verenpaine, syöpä tai muu vakava sairaus.