Body Scrub, 250 ml, Moonsun Organic of Sweden

Ihoa kosteuttava vartalokuorinta sisältää ihoa hoitavaa sheavoita ja kuorivaa sokeria. Kuorintavoide puhdistaa ihon toksiineista ja auttaa ihoa uudistumaan. Vartalokuorinta kosteuttaa ihoa ja tekee siitä ihanan pehmeän. 

Käytä vartalokuorintaa 1 - 2 kertaa viikossa kuolleiden ihosolujen poistamiseen. Hyvin kuivalle iholle kuorinnasta on todella paljon apua. Kuorinta parantaa verenkiertoa ja tehostaa kosteuttavien tuotteiden imeytymistä. 

Ota 1 - 2 ruokalusikallista Body Scrub-kuorintavoidetta, levitä kostealle iholle pyörivin liikkein. Aloita alhaalta edeten kohti sydäntä. Huuhtele ja kuivaa hellästi pyyhkeellä. Levitä lopuksi ihollesi Moonsun Body Lotion tai Beeswax Body Oil. 

Vartalokuorinta sopii kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille. 

INCI: Sucrose, Butyrospermum Parkii Seed Butter, Sesamum Indicum Seed Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil. Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Citral*, Limonene*, Linalool*, Geraniol* (luonnollisista eteerisistä öljyistä)

29,90 €
Please select variants first

Moonsun Organic of Sweden tähtää ihon oman optimaalisen toiminnan tukemiseen ja palauttamiseen. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille. Kaikki ainesosat ovat puhtaita luonnontuotteita. Tuotteita tai ainesosia ei ole testattu eläimillä.