BIOVEDIC RADIANCE FACE OIL

Ayurvedinen

Raciance Face Oil on ravitseva, kosteuttava ja heleyttävä kasvoöljy.

  • Sopii erityisesti samealle, pintakuivalle ja kuivalle iholle, sekä kuivuudesta johtuvien juonteiden hoitoon
  • Sisältää manjistha-yrttiä, joka tarjoaa iholle pitkäkestoista hehkua
  • Kalahari-melonin siemenöljy edistää ihon elastisuutta ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä
  • Nopeasti imeytyvä koostumus ja samettisen pehmeä lopputulos

The Biovedic™ Radiance Face Oil on erittäin ravitseva, mutta koostumukseltaan kevyt kasvoöljy, joka koostuu mm. viidestä ainutlaatuisesta luonnonöljystä: ihoa suojaavasta vadelmansiemenöljystä, ikääntymisen merkkejä häivyttävästä kalaharimelonin siemenöljystä, ihoa kirkastavasta riisinleseöljystä ja vitamiinipitoisesta moringaöljystä.

Öljyyn on lisätty ayurvedista manjistha-yrttiä, joka hoitaa ihoa pitkäkestoisesti. Sen vaikutuksesta iho näyttää kuulaalta ja tuntuu pehmeältä.

Vadelmansiemenöljyllä on antioksidanttisia vaikutuksia, jotka auttavat vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita. Rauhoittava vadelmansiemenöljy tehostaa ihon terveyttä parantaen sen sävyä ja elastisuutta.

Non-komedogeeninen kalaharimelonin siemenöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja vahvistaa ihoa.

Kalahariöljy sisältää erityisen paljon E-vitamiinia ja linoleenihappoa, joka on kiinteyttävä ja ihon elastisuutta parantava ainesosa.

Riisinleseöljy suojaa ihoa ilmansaasteilta ja toimii luonnollisena aurinkosuojana. Tämä suojaava öljy sisältää steroleja, jotka edistävät verenkiertoa ja ehkäisevät kasvojen pöhötystä ja turvotusta. Tehokkaasti ihon uloimman kerroksen läpäisevä riisinleseöljy on loistava E-vitamiinin lähde ja auttaa säilyttämään ihon pehmeänä koko päivän.

The Biovedic™ Radiance Face Oil sopii erityisesti samealle ja kuivalle iholle, sekä iholle, jossa ilmenee pieniä juonteita. Öljy kirkastaa ihon ja häivyttää väsymyksen merkkejä.

KÄYTTÖ: Hiero pieni määrä kasvoille ja kaulalle aamuin illoin kasvoveden ja seerumin jälkeen, tai lisää muutama tippa öljyä päivittäisen kosteusvoiteesi sekaan tehostaaksesi sen kosteuttavaa vaikutusta.

INCI: Adansonia Digitata (Baobab Seed Oil)+, Oryza Sativa (Rice Bran Oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil)+, Prunus Avium (Cherry Seed Oil)+, Moringa Oleifera (Moringa Seed Oil)+, Rubus Idaeus (Raspberry Seed Oil)+, Crocus Sativus (Saffron Flower) infused Cocos Nucifera OilF+, Rubia Cordifolia (Manjista) Herb infused Cocos Nucifera OilF+, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Tocopherol 95%, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Pelargonium Graveolens Leaf (Geranium) Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Rosa Damascena Flower (Rose Otto) Oil, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene*, Limonene*, Linalool*.

* -Allergens of essential oils
+ -Fushi oils, organic, virgin cold pressed & fresh from harvest
F -Fushi herbs, organic, freshly harvested & triple infused

31,50 €
Please select variants first