Bellabaci Super Cups Massage System

Loppuunmyyty

Super-kupit selän, reisien ja vatsan hoitamiseen! 

Onko Sinulla lihasjumia, ruuansulatusongelmia, ummetusta? Päänsärkyä tai migreeniä? Selluliittia, raskausarpia, katkenneita verisuonia? Löystynyttä ihoa? Kaikkiin näihin löytyy apu Bellabaci Body Massage Systemin avulla!

Bellabaci-hierontajärjestelmä koostuu kahdesta silikonikupista, jotka ovat lääketieteellistä silikonia ja suunniteltu käytettäväksi yhdessä välittäjäaineena toimivan hoitoemulsion tai -öljyn kanssa alipainetta hyödyntäen. Hoidon avulla tehostetaan aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja ihon hyvinvointia. Sen lisäksi hoito parantaa ihon elastisuutta, lisää lämmönsietokykyä ja kestävyyttä sekä parantaa lihasten toimintaa.

Kuivakuppaus on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyteen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Kuivakuppaus tehdään imukupeilla, joita liu'utetaan rasvatulla iholla. Kupin alle muodostuu alipaine, joka imaisee ihon pehmytkudoksen kupin sisään. Hoito on eräänlainen kuppauksen, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä.

42,00 € 42,00 €
Please select variants first