Bellabaci pieni hierontakuppi kasvoille, 2 kpl

Loppuunmyyty

Kasvoillesi uutta hehkua!

Pienet Bellabaci kasvokupit toimivat loistavasti koko kasvojen hoitoon, etenkin silmänympärysalueelle ja huulille sekä niitä ympäröivälle iholle. Hoidon vaikutukset ovat välittömät. Säännöllinen käyttö takaa kiinteän ja rypyttömämmän ihon, kohentaen kasvojen piirteitä. Poistaa myös turvotusta silmänympäryksiltä ja tekee ylähuulen täyteläisemmäksi.

Käytä päivittäin hoitoemulsion kanssa. Kasvokuppien kanssa suositeltavia hoitoemulsioita ovat Circu flow tai Skin Get a Life.

Kasvohieronta on loistava tapa poistaa päivän stressi ja väsymys ja säilyttää ihon terve hehku. Bellabaci-kuppi kasvoille stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten verenkiertoa ja ihon uusiutumista. 

Syväpuhdistaa ihosi! Mustapäät syntyvät talin jähmettyessä ihohuokosiin. Kun tukos hapettuu, se muuttuu väriltään mustaksi. Bellabaci-kuppi imee ihon rasvoja syvältä ihohuokosista ennen kuin ne muuttuvat mustapäiksi jättäen ihon puhtaaksi ja kirkkaaksi.

Pakkaus sisältää kaksi 100%:sta silikonista tehtyä hierontakuppia: pehmeän ja jäykemmän. Aloita pehmeällä kupilla ja siirry jäykempään puhdistaaksesi otsan ja posket.40,00 € 40,00 €
Please select variants first