BEAUTY TOTALE SUPPLEMENT, 60 caps.

Panosta kauneudenhoitoon myös sisäisesti, sillä syömämme ravinto ei aina välttämättä sisällä kaikkia ihon, hiusten ja kynsien tarvitsemia ravinteita. Huolehtimalla riittävästä ravintoaineiden saannista, ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä muita ongelmia. Beauty Totale on yhdistelmä kauneusravinteita: B-vitamiinia, A-vitamiinia ja betakaroteenia. Lisäksi se sisältää sinkkiä, piitä, C-vitamiinia, koentsyymi Q10 ja resveratrolia sekä supersuosittua männynkuoriuutetta. Superruoka spirulina puolestaan sisältää mm. omegarasvahappoja. Beauty Totale on ainutlaatuinen yhdistelmä ravinteita, jotka tukevat toistensa imeytymistä. Kapselit eivät sisällä säilöntä-, täyte- tai sidosaineita, laktoosia, gluteenia, hiivaa, sokeria tai väriaineita ja kapselin kuori on kasviperäinen.

Hyödyt

-Helppo tapa saada kauneusvitamiineja

-Et tarvitse muita ravintolisiä samanaikaisesti

-Sopii myös vegaaneille

Ainesosat: C-vitamiini (100,0mg), spirulina (100,0mg), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), sinkkisitraatti (10,0mg), L-lysiini hydrokloridi (30,0mg), Bio-Pine™ (sekoitus, jossa on männynkuoriuutetta, omenan pektiiniä ja luonnollista beetakaroteenia 19,5mg), E-vitamiini (12,0mg), magnesiumstearaatti, B3-vitamiini (nikotiiniamidi 10mg), L-tyrosiini (10,0mg), rauta (ferrofumaraatti 2,5mg), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti 5,0mg), alfalipoiinihappo (5,0mg), sitrus bioflavonoidit, koentsyymi Q10 (5,0mg), rypäleensiemenuute (5,0mg), peltokorteuute (5,0mg), MSM-jauhe (5,0mg), resveratroli (5,0mg), seleeni (selenometioniini 25µg), B6-vitamiini (3,0mg), kupari (kupariglukonaatti 0,5mg), A-vitamiini (retinyyliasetaatti 150µg), piidioksidi, D-vitamiini (D2 1,7µg), kromi, foolihappo (50µg), biotiini (25µg), B12 (syanokobalamiini 10µg).

KÄYTTÖ: 

Ota 2 kapselia päivittäin ruokailun yhteydessä. Älä ylitä suositeltua annostusta. Säilytä tuote suojassa valolta ja lämmöltä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote ei sovi lapsille (alle 12v.), eikä raskaana oleville.

17,50 €