ORGANIC & BOTANIC

ETANASEERUMI

Kaikki Organic & Botanic tuotteiden tehoaineet saadaan luonnosta ja pääosin kasveista. Poikkeuksena seerumit, joissa osan valmistuksessa on käytetty etanaseerumia eli etanan omaa "ihovoidetta", mikä sisältää runsaasti huippuluokan tehoaineita, kuten allantoiinia, glykolihappoa, hyaluronihappoa, proteoglykaania, kollageenia ja elastiinia. Etanaseerumin tiedetään suojaavan ihoa ikääntymisen merkeiltä sekä uudistavan ja korjaavan ihovaurioita. Etanaseerumin sisältämä proteoglykaani on nimetty uudeksi hyaluronihapoksi. Proteoglykaani korjaa soluvaurioita ja syväkosteuttaa ihoa sitomalla kosteutta pitkäkestoisesti ihoon. Allantoiini uudistaa ihosoluja, kosteuttaa ja silottaa ihon rakennetta. Glykolihappo vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Hyaluronihappo tunnetaan hyvin sen kosteutta sitovasta vaikutuksesta.

Etanoiden erittämä seerumi kerätään talteen pinnoilta, joilla etanat ovat liikkuneet, eikä etanoita vaurioiteta ainesosan tuotannossa. Keräämisen jälkeen seerumi puhdistetaan ja sitä käytetään useissa kosmetiikkatuotteissa varsin korkeina pitoisuuksina. Seerumi itsessään on hajutonta ja väritöntä. Seerumi on tunnettu ihon uusiutumista ja korjaantumista tehostavasta vaikutuksestaan - auttaahan se etanoitakin korjaamaan niiden omat haavat ja vauriot, jotka ovat syntyneet kivikkoisella maalla liikkuessa.

Luonnonmukainen, kasvien hoitavaan tehoon perustuva kosmetiikkasarja on tuotettu kestävällä tavalla. Tuotteiden aineosat ovat suoraan luonnosta, luontoa arvostaen.

Luomutuotteet ovat ympäristöystävällisiä, koska niissä ei ole haitallisia torjunta-aineita, muuntogeenisiä aineosia, parabeeneja ja synteettisiä värejä.

Orgaaninen, kasvikunnan tuotteista syntynyt tuotevalikoimamme on myös ystävällinen ihollesi, koska niissä on ainoastaan luonnollisia vitamiineja ja antioksidantteja. Voit olla varma jokaisen tuotteen laadusta. Olemme ylpeitä saadessamme tuoda Organic & Botanic - tuotesarjan Suomen markkinoille. 

Tuotekehittelyssä ja tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita. Lisäksi tuotteet ovat täysin vegaanisia luomutuotteita ja PETA-sertifioitu. Tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty palmuöljyä!

Tuotteet eivät sisällä lainkaan toksiineja. Ne auttavat kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoasi. Organic & Botanic - tuotesarjan salaisuutena ovat luonnolliset ja puhtaat aineosat.

Kaikki tuotteemme ovat:

Valmistettu yksinomaan terveellisistä ja turvallisista raaka-aineista

• Ei eläinkokeita

• parabeenivapaa

• SLS / SLES

•Vegaanisia tai vegaaniystävällisiä