ORGANIC & BOTANIC

ORGANIC & BOTANIC, kasvien hoitavaan tehoon perustuva kosmetiikkasarja on tuotettu kestävällä tavalla. Tuotteiden ainesosat ovat luonnosta, luontoa arvostaen. Ne auttavat kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoasi.

Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, koska niissä ei ole haitallisia torjunta-aineita, muuntogeenisiä aineosia, parabeeneja ja synteettisiä värejä. Orgaaninen, kasvikunnan tuotteista syntynyt tuotevalikoimamme on myös ystävällinen ihollesi, koska niissä on ainoastaan luonnollisia vitamiineja ja antioksidantteja. Voit olla varma jokaisen tuotteen laadusta. Tuotekehittelyssä ja tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty palmuöljyä! Tuotteet eivät sisällä lainkaan toksiineja.  

Organic & Botanic - tuotesarjan salaisuutena ovat luonnolliset ja puhtaat aineosat. Löydät täydelliset INCI-listat jokaisen tuotteen kohdalta.

MANDARIN ORANGE-tuotelinjan tuotteissa luotetaan sitrushedelmien mm. mandariinin ja appelsiini, neroliöljyn, Aloe Veran, sheavoin, tyrniöljyn ja muiden kasvikunnan tuotteiden tehoon. Tuotelinja on on kehitetty suojaamaan, ravitsemaan ja täydentämään ihon toimintoja kirkastaen ja lisäten ihon hehkua. Tuotelinjan tuoteet raikastavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa  koko päivän. 

MADAGASCAN COCONUT-tuotelinjan tuotteissa käytetään kookosöljyä, tyrniöljyä, Aloe Vera-uutetta, alppiruusu-uutetta ja pelargoniakukkauutetta. Tuotesarja sisältää etanaseerumia, joten se ei ole täysin vegaaninen. Etanaseerumilla on ihoa uudistava ominaisuus, joten suosittelemme tätä tuotelinjaa ikääntyvälle ja herkälle iholle. 

AMAZONIAN BERRY-tuotelinjan tuotteet sisältävät oliiviöljyä, manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, B5-vitamiinia, kamomillaa, echinaa ja kofeiinia. Tuotteet rauhoittavat herkkää ja vauriointunutta ihoa sopien niin ikääntyvälle iholle kuin aknesta kärsivälle iholle. Tuotesarjan tuotteet ovat antiseptisiä. Tuotteet ravitsevat, rauhoittavat ja syväkosteuttavat ihoa.  


ORGANIC & BOTANIC ei ole unohtanut miehiä! Tuotesarja sisältää ihanat, miehen ihoa hoitavat ja ravitsevat luonnontuotteet silmienympärysseerumista partabalsamiin. Löydät tuotteet verkkokaupastamme. 

ORGANIC & BOTANIC-tuotesarjasta löydät ihanat, vartalon ihonhoitoon tarkoitetut sheavoita sisältävät kuivan ihon vartalovoiteet ja kevyemmät, nopeammin imeytyvät Body Lotionit. 

ORGANIC & BOTANICILLA on laadukkaat hiustenhoitotuotteet. Mandarin Orange ja Madagascan Coconut shampoot ja hoitoaineet soveltuvat päivittäiseen käyttöön.