Moonsun Organic of Sweden

Ihmiskunta on olemassaolonsa ensimmäisestä päivästä lähtien käyttänyt luonnon parantavaa voimaa. Olemme osa luontoa ja luonto on osa meitä. 

"Rakasta ihoasi." Moonsun Organic of Sweden haluaa osoittaa, että luonnollinen ihonhoito on puhdasta ylellisyyttä sekä keholle että sielulle.  Moonsun Organic of Sweden on palkittu, kokonaisvaltainen unisex-kauneussarja, jonka ovat kehittäneet Mia Skaug ja Jenny Svärdendahl. Nämä ihanat tuotteet on täytetty aromaterapialla saavuttaaksemme parhaan mahdollisen vaikutuksen ihoonhoitoon. Tavoitteena on saavuttaa sekä ihmiselle että luonnolle kestävää kauneutta. Puhdasta onnellisuutta keholle ja sielulle.

Huolellisesti valittujen ja korkealaatuisten raaka-aineiden täydellisten yhdistelmien avulla voimme tarjota upean orgaanisen ihonhoitosarjan, jossa on korkealaatuisia ja monitoimisia, luonnollisesti tuoksuvia tuotteita. Sekä ihon että ihmisen syvällisemmän ja kokonaisvaltaisemman tuntemuksen näkökulmasta tämä sarja tukee sekä ihmisen fyysistä että henkistä olemusta. "Olemme päättäneet tehdä ihonhoitosarjan, joka on suora kuva tavastamme työskennellä aromaterapeutteina, kokonaisvaltaisina ja luonnollisina kosmeettisina iho- ja vartaloterapeutteina sekä tietoisuusterapeuteina", sanoo Jenny Svärdendahl Moonsun Organic of Sweden-tuotesarjan kehittäjä. "Ihonhoitosarjan idea on avata ovi luonnon ruokakomeroihin. Haluamme antaa ihmisten omaksua vanhaa viisaasta tietoa ihonhoidon kasviterapiasta", toteaa Jennyn kollega Mia Skaug.

Moonsun Organic of Sweden-ihonhoitosarja sopii useimmille ihotyypeille, molemmille sukupuolille varhaisnuorista kypsään ikään ehtineille. 

Se, että koko perhe voi käyttää tätä ihonhoitosarjaa tarkoittaa, että pienennät pakkausten kulutusta. Se on kestävää kulutusta.  

Luonnonkosmetiikan parissa toimit kokonaisvaltaisesti sopusoinnussa luonnon kanssa. Tuotteet on valmistettu ilman kemikaaleja, jotka kuormittavat maaperää. Luonnonkosmetiikka on todellista ylellisyyttä - maksat todellisista tuotteista, ei massatuotetuista ympäristöä ja terveyttä vahingoittavasta kosmetiikasta. Sarjaan tuotteita ja raaka-aineita ei tietenkään testata eläimillä. Kaikki tuotteet ovat "vegaanisia" paitsi mehiläisvahaa sisältävä vartaloöljy.