Endless summer

09.08.2020

Helteisen viikonlopun jälkeen olo on kovin haikea. Oliko kesä nyt tässä? Ehdinkö tehdä kaikkia niitä asioita, joita olin suunnitellut tekeväni? Sainko levättyä tarpeeksi? Oliko lomani onnistunut?

Erikoisen koronakevään jälkeen tuntuu siltä, että loma oli kaikin tavoin tervetullut pysähdys. Sain levättyä, harrastettua urheilua, nautittua joutenolosta ja itseni kuuntelemisesta sateisesta säästä tai ehkä juuri siitä huolimatta.

Paluu arkeen ja tuttujen rutiineiden pariin tuntuu nyt kovin turvalliselta. Huoli uuden korona-aallon leviämisestä painaa meitä kaikkia, etenkin riskiryhmäläisten osalta. Erikoisen ja uuvuttavan kevään jäljiltä kesä toi tervetullutta valoa, lämpöä ja iloa elämään. 

Miten me pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset reagoimme mahdollisesti syksyyn ajoittuvan koronaepidemian aiheuttamiin poikkeusoloihin? Eristykseen, etätyöhön ja -opiskeluun - elämän rajoittamiseen terveyden ja hyvinvoinnin suojelemiseksi. 
 
Toivoisinpa, että kesä olisi päättymätön ja jatkuisi vielä pitkään syksyn pimeyden ja harmauden sijaan. Auringon valosta saamme voimaa! Nautitaan vielä näistä ihanista aurinkoisista päivistä ja voimaannutaan tulevaan syksyyn! Ihanaa päivää ja viikkoa Sinulle!