Kuivakuppaus on vanha kiinalainen hoitomenetelmä jolla on todettu olevan merkittävää vaikutusta verenkierron ja lymfanestekierron parantamiseen, selluliitin vähentämiseen, ryppyihin, kipuihin ja särkyihin.

Kuivakuppauksessa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja suhteellisen kivutonta paitsi reisien sisäosassa, jossa usein on selluliittikertymää enemmän. Kyseessä on ns. liukukuppaus, jossa kuppauskuppia liu'utetaan rasvatulla/öljytyllä iholla. 

Joskus käsittely voi aiheuttaa ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä. Hoidettaessa vatsan ja reisien kosmeettista selluliittia, hieronta kiihdyttää verenkiertoa ja imunestekiertoa tasoittaen ihoa. Hoito auttaa myös rasvankeräytymien vähentämisessä. Kuivakuppauksessa on hyvä noudattaa lymfahieronnan periaatteita koska hoito vilkastuttaa lymfa-aineenvaihduntaa. Kuivakuppaushieronta elvyttää verenkiertoa ja aineiden vaihtumista kaikkialla kehossa. Tehokas imu häivyttää nopeasti kudokseen kertyneen kuona-aineen ja pääset eroon rasituksen aiheuttamasta lihaskireydestä ja kivusta.

BELLABACI Skin get a life-lahjapakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset kasvojen ihon kiinteyttämiseksi kotikonstein. Tuotepaketissa on kaksi eri kokoista kasvokuppia ihon hoitoon ja Skin get a life-hoitovoide. Kuivakuppauksen ansiosta iho eheytyy ja muuttuu heleämmäksi, nestekierto paranee, rypyt ja juonteet vähenevät kasvoilla ja dekolteessa.

TEHOKAS JA TURVALLINEN KASVOJENKOHOTUS KUIVAKUPPAUKSEN AVULLA

BELLABACI-hoitoemulsiot ovat aromaterapeuttisia ja jokaisella hoitoemulsiolla on oma käyttökohteensa. Oli sitten ongelmana lihassäryt ja -jumit, vatsan toiminta, turvotus, selluliitti tai ihon harmaus ja kuivuus löydät jokaiseen käyttötarpeeseen oman, erityisen aromaterapeuttisen hoitoemulsion. Voit käyttää kasvovoiteen tai vartalovoiteen sijaan ja antaa ihollesi runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. 

Hoitoemulsiot ovat vastapuristetusta neitsytkookosöljystä valmistettuja. Jokaiseen hoitoemulsioon on lisätty parhaat, luonnonmukaiset kukkatipat, eteerisiä öljyjä ja homeopaattisia ainesosia.

BELLABACI Cellulite be gone-lahjapakkaus sisältää kaksi erivahvuista kuppia vartalonhoitoon ja erityisen, vartalon hoitoon tarkoitetun, selluliittia pienentävän aromaterapeuttisen Cellulite be gone-hoitovoiteen. 

Selluliitti on rasvasolujen ja sidekudoksen aineenvaihdunnan heikentymisen tila, jolloin rakenne muuttuu huonolaatuiseksi sekä rasvasoluja liimautuneina toisiinsa epätasaisina ryppäinä, mikä näkyy ulospäin appelsiini-ihona. Rasvasolut kärsivät hapen ja ravinteiden puutteesta. Kuona-aineiden ja hiilidioksidin poisto hidastuu, jolloin kuona-aineet kerääntyvät rasvasolun ympärille ja aineenvaihdunta hidastuu, mikä aiheuttaa fibroosia. Fibroosi taas on kovettunutta sidekudosta, joka näkyy ulos appelsiini-ihona. Kudosnesteiden normaalin kierron hidastuessa neste lisääntyy selluliittikerroksessa. 

Kehomme koostuu noin 30%:sti kiinteästä aineesta ja 70%:sti nesteestä. Tästä nesteestä 5 % on verta, 15 % sidekudoksissa olevaa nestettä ja loput n. 50 % on solunsisäistä nestettä. Nämä nesteet ovat elintärkeitä, koska ravinteiden sekä kuona-aineiden kuljetus tapahtuu pääosin niiden avulla. Terveytemme on riippuvainen tästä järjestelmästä.

Ravintoaineet imeytyvät suolistosta vereen ja leviävät veren kuljettamana ympäri kehoa kaikkiin soluihin. Solut käyttävät ravintoaineet ja tuottavat sen tuloksena kuona-aineita. Solujen tuottamien kuona-aineiden täytyy myös läpäistä tämä sidekudos päästäkseen takaisin vereen ja poiskuljetettavaksi. Ravintoaineet vaihtuvat erilaisista ravinteista ja energiasta kuona-aineiksi. 

Verenkierto kuljettaa vain molekyylitasoltaan pieniä aineita läpi sidekudoksista ja lymfasuonisto on vastuussa suurempimolekyylisten aineiden, sekä veden poistamisesta ja kuljettamisesta pois kudoksista. Näitä suurimolekyylisiä aineksia ovat bakteerit, epäorgaaniset ja kemialliset aineet, kuona-aineet, proteiinit, rasvamolekyylit, solut ja solujen osat, virukset ja vesi.

Lymfajärjestelmä koostuu lymfasuonistosta ja sadoista lymfa- eli imusolmukkeista, jotka ovat yhteydessä verenkiertojärjestelmään. Nämä solmukkeet ovat lymfateissä olevia eräänlaisia suodatus- ja puhdistusasemia. Lymfaneste ei poistu kehosta ennen kuin se on kulkenut vähintään yhden lymfasolmukkeen läpi, mistä sen nesteet imeytyvät jälleen verenkiertoon puhdistetussa muodossa. 

Lymfasolmukkeisiin kertyy myös aineita, kuten hiilipöly, lasipöly, mineraalipöly, väriaineet ja muut keholle vieraat synteettiset- ja kemialliset aineet, joista keho ei muuten pääse eroon, . Lymfasolmukkeet eivät vain sido haitallisia ainesosia, vaan myös käyvät elimistölle haitallisten bakteerien ja virusten kimppuun ja tuhoavat ne.

Lymfajärjestelmä on elimistön elintärkeä puhdistusjärjestelmä ja jos tähän järjestelmään tulee häiriö, niin se ilmenee ensin lievänä rauhasturvotuksena johon ihminen kiinnittää tuskin edes huomiota. Yleensä tila pikkuhiljaa vain pahenee, kunnes turvotus on jo kivuliasta ja häiritsevää. Se voi johtua häiriöstä solutasolla tai kuona-aineiden kerääntymisestä vääriin paikkoihin. Kehoon kertyy ajan myötä erilaisia aineksia, jotka eivät sinne kuulu ja ennemmin tai myöhemmin ne alkavat aiheuttaa häiriöitä elimistön terveyttä ylläpitävässä järjestelmässä ja tästä saattaa seurata vakavia sairauksia.