Asiakaspalautteet

Annathan meille palautetta tuotteista sekä verkkokaupan ja asiakaspalvelun toimivuudesta. Palautteesi on meille arvokasta, koska sen avulla voimme kehittää verkkokaupan tuotevalikoimaa ja asiakaspalveluamme. Kiitos!

"Mandarin Orange Body Lotion on ihanan tuoksuinen ja tuntuinen iholla. Imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa pintaa ihoon. Bellabacin kasvohieronta - setti toimii todella hyvin. Imukuppihieronnassa käytetty hoitovoide toimii hyvin myös kasvovoiteena"

KM

Vantaa

"Kiitos! Lähetys tuli perille ja parit ekat käyttökerrat on kokeiltu. Tosi ihanilta tuotteilta vaikuttavat. Shampoo ja saippua puhdistaa tosi hyvin ja Mandarin Orange vartalovoide on ihana. Shampoopullon korkki oli vähän löyhästi kiinni ja päässyt vähän valumaan laatikkoon mutta ei pahasti. 🌸Kantsii vaan tsekkaa pakatessa. Teidän nettisivut on hyvät ja tilaaminen helppoa Mulla vaan taisi mennä toimitustapa ja -paikka jotenkin ohi kun se jäi epäselväksi tilatessa. Mutta kivastihan ne tuli lähimpään pakettiautomaattiin Kyllä tilaan ilman muuta lisää, kunhan testailen tässä mitä iho tykkää, kun olen niin herkistynyt kaikelle".

Anne

Helsinki


"Tuotteissa on aivan ihana tuoksu, ihan kuin marjakorissa - luonnollinen ja raikas. Ostamani Amazonian Berry kasvoseerumi tuntuu iholla todella hyvältä".  

Rita K.

Tuusula