Tuotevalikoimat 

Guasha-kivet saatavana nyt verkkokaupasta! Guasha-hieronnalla elvytät verenkiertoa ja kasvojen nestekiertoa. Voit käyttää kiveä myös vartalonhoidossa, lihaskalvojen kireyttä lievittämään. Myös lemmikkieläimille!

Upeat Matilda-hamampyyhkeet on suunniteltu Suomen Teijossa ja kudottu Turkissa 100% luomupuuvillasta. Hamampyyhe on erittäin imukykyinen, mutta kevyt ja menee pieneen tilaan. Käytä hamampyyhettä pyyhkeenä koko keholle ja hiuksille, torkkupeittona tai vaikka hartiahuivina. Kaksi kokoa, kaksi väriä. Valitse mieleisesi. 

Nyt saat Organic & Botanic-lahjapakkaukset vartalon- ja hiustenhoitoon. Vartalonhoitopakkauksessa on aina saippua, pesukinnas/kuivaharjauskinnas ja Body Lotion. Hiustenhoitopakkauksessa on shampoo, hoitoaine ja saippua. Valitse omasi verkkokaupan Lahjaksi-osastolta. 

Ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja Moonsun Organic of Sweden on valloittanut verkkokauppamme! Tuotesarjan kaikki tuotteet ovat vegaanisia, luonnonmukaisista raaka-aineista ja ainesosista luotuja tuotteita, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille.

Tuotteissa on neutraali ja raikas, miellyttävä sitruunaruohon tuoksu.

Valloita ihosi ja vakuutu Moonsun Organic of Sweden-tuotteiden korkeasta laadusta ja ihoasi hellivistä ominaisuuksista.

Love your skin!.

UUTTA LARA GREENILTÄ

Vegaaninen ja luontoystävällinen puhdistusaineita tuottava Lara Greenin tuotevalikoimasta löytyy nyt pyykinpesujauhe ja siivoussuihkeen täyttöpakkaus.  Saatavana myös meiltä!

ETEERISTEN LUOMUÖLJYJEN VALIKOIMA

Verkkokauppaan on nyt päivitetty valikoima Bellabacin eteerisiä luomuöljyjä. Tutustu öljyjen valikoimaan ja niiden vaikutusalueisiin. Eteeristen luomuöljyjen avulla saat lisäbuustia jo käytössäsi olevaan hoitovoiteeseen ja -öljyyn.

Eteerisiä luomuöljyjä voidaan käyttää seuraavasti:

Lisää 2 tippaa täydentämään Bellabaci Genie:ta tai kosteusvoidettasi. Lisää 2-5 tippaa kylpyveteen. Käytä pulssipistehoidoissa lisäämällä yksi tippa kumpaankin ranteeseen. Käytä luonnollisena hajusteena (mieluiten niin ettei altistu suoraan auringolle). Lisää 2-5 tippaa ilmankostuttimeen tai diffuuseriin. Lisää 1 tippa nenäliinalle ja hengitä

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ

Olemme käynnistäneet hyvää tekevää yhteistyötä yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on lahjoittaa verkkokaupan tuotosta osa hyvää tekeville kohteille. Lahjoitamme jokaisesta verkkokaupan kautta myydystä Amazonian Berry-tuotesarjan tuotteesta 1 € Eläinten turvakoti Saparomäelle turvaamaan eläinten turvakodin toimintaa. 

ERIARVOISUUTTA VASTAAN - APUNA RY

Lapsiperheköyhyys on vakava ongelma Suomessa. Köyhyydestä johtuva eriarvoistuminen on edelleen yksi aikamme vaikeimmista ongelmista. Suomessa 14,7% lapsista elää köyhyys- tai syrjäytymisriskissä. Köyhyys aiheuttaa eriarvoistumista ja se taas aiheuttaa kiusaamista. Vähävaraisten perheiden lapset joutuvat siis kohtaamaan monenlaisia ongelmia perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen.

**Lapsiperheköyhyyden taustalla on työttömyyttä, niukkaa koulutusta ja työelämän muutos. Köyhien lapsiperheiden huoltajat ovat selvästi muiden lapsiperheiden huoltajia useammin vailla ammatillista koulutusta. Pikkulapsiperheiden köyhyys on vaarallisinta, sillä se heijastuu kaikkein useimmin vielä aikuisiälläkin. Siksi on huolestuttavaa, että köyhyys on nyt kasvanut juuri pienten lasten perheissä.

Apuna Ry on hyväntekeväisyysjärjestö, mikä toimii pääkaupunkiseudulla. Apuna ry antaa ruoka- ja vaateapua vähävaraisille lapsille ja perheille. Apuna ry. maksaa syntymäpäiväjuhlia sekä harrastuksia. Varoja käytetään myös vähävaraisten perheiden jo erääntyneiden kotitalousmenojen maksamiseen tilanteissa, joissa laskun maksamatta jättäminen huomattavasti heikentäisi perheiden elinolosuhteita. Lue lisää Apuna ry:n toiminnasta tästä

Tule mukaan tukemaan Apuna ry:n toimintaa ja auttamaan vähävaraisia lapsiperheitä. Jokaisesta verkkokauppamme kautta ostetusta O & B:n Mandarin Orange-tuotesarjan tuotteista lahjoitamme 1 € Apuna ry:n toimintaan.

** Lähde: Karvonen, Sakari & Salmi, Minna (toim.). Lapsiköyhyys Suomessa 2010-luvulla. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Työpaperi 30/2016. Helsinki 2016. ISBN 978-952-302-741-1 (painettu), ISBN 978-952-302-742-8 (verkkojulkaisu).