Ajankohtaista 

UUTTA LARA GREENILTÄ

Vegaaninen ja luontoystävällinen puhdistusaineita tuottava Lara Green on uudistamassa pyykinpesuainepakkauksensa. Uusi pakkaus, mutta sama tehokas ja luontoystävällinen tuote on saatavilla verkkokaupastamme elo-syyskuun aikana.


ETEERISTEN LUOMUÖLJYJEN VALIKOIMA 

Verkkokauppaan on nyt päivitetty valikoima Bellabacin eteerisiä luomuöljyjä. Tutustu öljyjen valikoimaan ja niiden vaikutusalueisiin. Eteeristen luomuöljyjen avulla saat lisäbuustia jo käytössäsi olevaan hoitovoiteeseen ja -öljyyn. 

Eteerisiä luomuöljyjä voidaan käyttää seuraavasti:

Lisää 2 tippaa täydentämään Bellabaci Genie:ta tai kosteusvoidettasi.  Lisää 2-5 tippaa kylpyveteen.                                                                      Käytä pulssipistehoidoissa lisäämällä yksi tippa kumpaankin ranteeseen.  Käytä luonnollisena hajusteena (mieluiten niin ettei altistu suoraan auringolle).                                                                                                        Lisää 2-5 tippaa ilmankostuttimeen tai diffuuseriin.                                 Lisää 1 tippa nenäliinalle ja hengitä

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ 

Kesän jälkeen olemme käynnistäneet hyvää tekevää yhteistyötä yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on lahjoittaa verkkokaupan tuotosta osa valitsemillemme hyvää tekeville kohteille. Lahjoitamme jokaisesta verkkokaupan kautta myydystä Amazonian Berry-tuotesarjan tuotteesta 1 € Eläinten turvakoti Saparomäelle turvaamaan eläinten turvakodin toimintaa. 

LAPSIPERHEKÖYHYYTTÄ JA ERIARVOISUUTTA VASTAAN - APUNA RY 

Lapsiperheköyhyys on vakava ongelma Suomessa. Köyhyydestä johtuva eriarvoistuminen on edelleen yksi aikamme vaikeimmista ongelmista. Suomessa 14,7% lapsista elää köyhyys- tai syrjäytymisriskissä. Köyhyys aiheuttaa eriarvoistumista ja se taas aiheuttaa kiusaamista. Vähävaraisten perheiden lapset joutuvat siis kohtaamaan monenlaisia ongelmia perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. 

**Lapsiperheköyhyyden taustalla on työttömyyttä, niukkaa koulutusta ja työelämän muutos. Köyhien lapsiperheiden huoltajat ovat selvästi muiden lapsiperheiden huoltajia useammin vailla ammatillista koulutusta. Pikkulapsiperheiden köyhyys on vaarallisinta, sillä se heijastuu kaikkein useimmin vielä aikuisiälläkin. Siksi on huolestuttavaa, että köyhyys on nyt kasvanut juuri pienten lasten perheissä.

Apuna Ry on hyväntekeväisyysjärjestö, mikä toimii pääkaupunkiseudulla. Apuna ry antaa ruoka- ja vaateapua vähävaraisille lapsille ja perheille. Apuna ry. maksaa syntymäpäiväjuhlia sekä harrastuksia. Varoja käytetään myös vähävaraisten perheiden jo erääntyneiden kotitalousmenojen maksamiseen tilanteissa, joissa laskun maksamatta jättäminen huomattavasti heikentäisi perheiden elinolosuhteita. Lue lisää Apuna ry:n toiminnasta tästä

Tule mukaan tukemaan Apuna ry:n toimintaa ja auttamaan vähävaraisia lapsiperheitä. Jokaisesta verkkokauppamme kautta ostetusta O & B:n Mandarin Orange-tuotesarjan tuotteesta lahjoitamme  1 € Apuna ry:n toimintaan. 

** Lähde: Karvonen, Sakari & Salmi, Minna (toim.). Lapsiköyhyys Suomessa 2010-luvulla. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Työpaperi 30/2016. Helsinki 2016. ISBN 978-952-302-741-1 (painettu), ISBN 978-952-302-742-8 (verkkojulkaisu). 

Unien syli

Lapsi tahtoo unelmoida.
Antaa unisten laulujen soida!
Hyräile uninen laulusi meille,
keinahda lapseni unien teille.
Sukella suoraan haaveiden kyliin,
uinahda vierelle, nukahda syliin.

Iloinen lorutoukka -kirja